Park w Pokoju - Baseny Ogrodowe
GALERIA

Kolejna edycja bezpłatnych warsztatów kulinarnych "Z karpiem w smak", z naszą ulubioną rybą (karp) i Kamilem Klekowskim w rolach głównych.

Rybacka Lokalna Grupa Działania "Opolszczyzna" zaprasza do udziału w kolejnych edycjach Warsztatów Kulinarnych pn. "Z karpiem w smak", z naszą ulubioną rybą i Kamilem Klekowskim w rolach głównych.

FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY

  • Podczas warsztatów kulinarnych nauczycie się jak oprawić i przygotować opolskiego karpia.
  • Warsztaty zostaną przeprowadzone przez Szefa Kuchni Kamila Klekowskiego
  • Czas trwania warsztatów: ok. 4-5 godzin, start o godz. 17:00
  • Łączna liczba edycji: 3.
  • Maksymalna liczba osób każdej edycji: 20.
  • Zgłoszenia dokonuje się poprzez wypełnienie niniejszego formularza.
  • Wiek uczestników: od 18 lat.
  • Miejsca i terminy warsztatów:
    • 12 czerwca 2023r. - Świetlica wiejska w Nowych Budkowicach, ul. Dworcowa 6, Gmina Murów - O uczestnictwie decydować będzie kolejność zgłoszeń.
    • 13 czerwca 2023r. - Izba Regionalna w Fałkowicach (Budynek OSP), Fałkowice 61, Gmina Pokój - UWAGA: na te warsztaty w pierwszej kolejności przyjmowani będą reprezentanci sektora rybackiego. W następnej kolejności, decydować będzie kolejność zgłoszeń.
    • 14 czerwca 2023 r. - Zespół Placówek Oświatowych w Opolu, Opole ul. Torowa 7
  • ILE TO KOSZTUJE?
    Warsztaty są bezpłatne, dofinansowane ze środków PO Rybactwo i Morze, w ramach projektu współpracy ze Stowarzyszeniem Lokalna Grupa Działania Owocowy Szlak

Prosimy o wypełnienie FORMULARZA ZGŁOSZENIOWEGO, zaznaczając preferencje dotyczące miejsca i terminu uczestnictwa w warsztatach.

Wysłanie zgłoszenia nie gwarantuje uczestnictwa w warsztatach. O przyjęciu na warsztaty będziemy  informować drogą mailową lub telefoniczną.  

Organizator zastrzega możliwość zmiany terminów i miejsc przeprowadzenia warsztatów.

Aleksandra Czerkawska
Dyrektor Biura
Rybacka Lokalna Grupa Działania "Opolszczyzna"
tel. 535 380 010

www.lgropolszczyzna.pl

Opublikował(a): Tomasz Zimoch
Data publikacji:
 26-05-2023 09:13

Modyfikował(a): Tomasz Zimoch
Data modyfikacji:
 26-05-2023 09:13
Przewiń do góry