Warsztaty Kulinarne pn. "Z karpiem w smak" - 12, 13, 14 czerwca 2023 r.
Rybacka Lokalna Grupa Działania "Opolszczyzna" zaprasza do udziału w kolejnych edycjach Warsztatów Kulinarnych pn. "Z karpiem w smak", z naszą ulubioną rybą i Kamilem Klekowskim w rolach głównych.
- Podczas warsztatów kulinarnych nauczycie się jak oprawić i przygotować opolskiego karpia.
- Warsztaty zostaną przeprowadzone przez Szefa Kuchni Kamila Klekowskiego
- Czas trwania warsztatów: ok. 4-5 godzin, start o godz. 17:00
- Łączna liczba edycji: 3.
- Maksymalna liczba osób każdej edycji: 20.
- Zgłoszenia dokonuje się poprzez wypełnienie niniejszego formularza.
- Wiek uczestników: od 18 lat.
- Miejsca i terminy warsztatów:
- 12 czerwca 2023r. - Świetlica wiejska w Nowych Budkowicach, ul. Dworcowa 6, Gmina Murów - O uczestnictwie decydować będzie kolejność zgłoszeń.
- 13 czerwca 2023r. - Izba Regionalna w Fałkowicach (Budynek OSP), Fałkowice 61, Gmina Pokój - UWAGA: na te warsztaty w pierwszej kolejności przyjmowani będą reprezentanci sektora rybackiego. W następnej kolejności, decydować będzie kolejność zgłoszeń.
- 14 czerwca 2023 r. - Zespół Placówek Oświatowych w Opolu, Opole ul. Torowa 7
- ILE TO KOSZTUJE?
Warsztaty są bezpłatne, dofinansowane ze środków PO Rybactwo i Morze, w ramach projektu współpracy ze Stowarzyszeniem Lokalna Grupa Działania Owocowy Szlak
Prosimy o wypełnienie FORMULARZA ZGŁOSZENIOWEGO, zaznaczając preferencje dotyczące miejsca i terminu uczestnictwa w warsztatach.
Wysłanie zgłoszenia nie gwarantuje uczestnictwa w warsztatach. O przyjęciu na warsztaty będziemy informować drogą mailową lub telefoniczną.
Organizator zastrzega możliwość zmiany terminów i miejsc przeprowadzenia warsztatów.
Aleksandra Czerkawska
Dyrektor Biura
Rybacka Lokalna Grupa Działania "Opolszczyzna"
tel. 535 380 010
Data publikacji: 26-05-2023 09:13
Modyfikował(a): Tomasz Zimoch
Data modyfikacji: 26-05-2023 09:13