Koło Gospodyń Wiejskich w Zieleńcu zaprasza na warsztaty kulinarne - zapomniane zioła i owoce „z lasu” w kuchni z „dziką” gęsią i kaczką - 12.11.2022 r.
Zasoby Stabrowskiego Parku Krajobrazowego/ Borów Stobrawskich w tradycji kulinarnej regionu.
Koło Gospodyń Wiejskich w Zieleńcu
zaprasza na warsztaty kulinarne pn
Nad bażanta gęś wolę, kiedy on w lesie, a ta na stole”
– zapomniane zioła i owoce „z lasu” w kuchni z „dziką” gęsią i kaczką.
Miejsce realizacji - „Oaza Bioróżnorodności Stobrawy” w Świerczowie.
Termin – 12.11.2022 r. rozpoczęcie godz. 10.00
Projekt realizowany w ramach konkursu Lasów Państwowych „Natura od kuchni”.
Partner projektu:
Opublikował(a): Tomasz Zimoch
Data publikacji: 09-11-2022 14:47
Data publikacji: 09-11-2022 14:47